fbpx

BEING YOU @ CARING

Diversiteit en inclusiviteit behoren de kern te zijn van elke samenleving. Wij als Caring geloven hierin en hechten veel belang aan een omgeving waarin alle verschillen worden gewaardeerd en iedereen het gevoel heeft erbij te horen. Wij willen dat mensen elkaar inspireren en elke dag samenwerken en samengroeien. Bij Caring geloven we in de kracht van verschillende zienswijzen en achtergronden in samenwerking. .

 

Diversiteit gaat over verschillen. Bij Caring besteden we veel aandacht aan verschillen, zoals nationaliteit, culturele achtergrond, taal, opleiding, geslacht, etniciteit, generatie, leeftijd, werk- en denkstijlen, religieuze achtergrond, seksuele geaardheid, vaardigheden, handicaps, ervaringen en carrièrepaden.

 

Inclusiviteit gaat over het benutten van deze verschillen om een omgeving te creëren waarin iedereen zich gewaardeerd voelt en gewaardeerd worden om wie ze zijn, het gevoel hebben erbij te horen en geïnspireerd worden om bij elke ontmoeting het beste van zichzelf te geven.

 

Iedereen binnen Caring onderschrijft en ondertekent dit statement en zal elke dag keer op keer zich hiervoor blijven inspannen.

Being you @ Caring

ONZE OPDRACHTGEVERS