Benieuwd naar wat wij voor u kunnen bereiken met Fieldmarketing?

“Shoppers & Sales; Our Business!”

Caring Fieldmarketing is een full service fieldmarketing bureau en meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het inzetten van flexibele buitendienst teams voor Merchandising, Sales en Shopper Activation.
Caring Fieldmarketing specialiseert zich in het verbeteren van de presentatie, verkrijgbaarheid en verkoop van producten en diensten, voor zowel merkfabrikanten als retailers.
Meer dan 70% van de aankoopbeslissingen wordt op de winkelvloer genomen, daar waar uw product en de consument met elkaar in contact komen. Het moment voor ons om voor u het aankoopgedrag voor u te beïnvloeden. Wij zorgen ervoor dat zij overgaan tot de juiste aankoop: uw product.

Caring Fieldmarketing

Onze activiteiten

Vaknieuws

Ook voor úw organisatie de perfecte match!

Onze database vormt een representatieve afspiegeling van de werkende populatie. Onze kandidaten zijn net zo divers als de functies die wij bemiddelen: net- afgestudeerde starters op de arbeidsmarkt, of doorgewinterde specialisten, klaar voor een volgende stap in hun carrière. Wij zorgen voor de match met uw specifieke vraag.

We care. Take care.

ONZE  DIENSTEN

Europese bezetting

European Field Marketing Group

Caring maakt onderdeel uit van een zelfstandig netwerk van Fieldmarketing bedrijven over heel Europa. Onze doelstelling is om hiermee ook uw pan-Europese wensen in te vullen.

Missie: Think global, act local!


Benieuwd naar onze mogelijkheden:

Neem contact op
Caring Fieldmarketing - Europese bezetting

WAAROM CARING?