fbpx

FIELDMARKETING DIENSTEN

De assortimenten en de winkels dienen te worden afgestemd op de shopper. Retail- en fieldmarketing is alles behalve statisch. Een veranderende economie doet ons verschuiven van alles alleen naar samen voor meer!

 

Caring Fieldmarketing blinkt uit in het leveren van parttime en fulltime buitendienst oplossingen voor bedrijven wiens kerncompetentie het is om categorieën te optimaliseren, omzet te stimuleren en K.P.I.’s te overtreffen.

 

Hoe zijn onze diensten onderverdeeld:

Op korte termijn goed personeel vinden kan voor vele organisaties lastig zijn. Niet voor Caring Fieldmarketing: wij leveren betrouwbaar en gekwalificeerd personeel binnen de door u gestelde termijn. Aan de hand van de eisen en wensen van de opdrachtgever én de markt werven en selecteren wij de beste kandidaten voor uw (tijdelijke) fieldforce oplossing.

 

De medewerkers van Caring zijn niet alleen een personele aanvulling, maar ook uw ogen en oren op de winkelvloer. Dankzij hun ervaring en kennis van zaken overzien zij met een professionele en frisse blik de dagelijkse werkomgeving.

 

Caring Fieldmarketing neemt het gehele traject uit handen: Van werving, selectie en executie, tot aansturing en rapportage. Volledige ontzorging!

 

We care. Take care.

FIELDMARKETING REPORTING

Deze tijd vraagt om snelle en beheersbare data. Managers kijken hoe hun business gerund moet worden en verschuiven hun missie-kritische processen naar de cloud. Door middel van ons unieke Fieldmarketing Reporting System (F.R.S.) bieden wij de mogelijkheid om uw hele buitendienst digitaal aan te sturen. Met ons Fieldmarketing Reporting System kijkt u realtime mee met alle werkzaamheden op de winkelvloer. Wij vertellen u er graag meer over.

 

We care.

Take care.

Fieldmarketing Reporting_Icon

ONZE OPDRACHTGEVERS