Caring Fieldmarketing

FIELDMARKETING DIENSTEN

De assortimenten en de winkels dienen te worden afgestemd op de shopper. Retail- en fieldmarketing is alles behalve statisch. Een veranderende economie doet ons verschuiven van alles alleen naar samen voor meer!

 

Caring Fieldmarketing blinkt uit in het leveren van parttime en fulltime buitendienst oplossingen voor bedrijven wiens kerncompetentie het is om categorieën te optimaliseren, omzet te stimuleren en K.P.I.’s te overtreffen.

 

Hoe zijn onze diensten onderverdeeld:

 

Op korte termijn goed personeel vinden kan voor vele organisaties lastig zijn. Niet voor Caring Fieldmarketing: wij leveren betrouwbaar en gekwalificeerd personeel binnen de door u gestelde termijn. Aan de hand van de eisen en wensen van de opdrachtgever én de markt werven en selecteren wij de beste kandidaten voor uw (tijdelijke) fieldforce oplossing.
De medewerkers van Caring zijn niet alleen een personele aanvulling, maar ook uw ogen en oren op de winkelvloer. Dankzij hun ervaring en kennis van zaken overzien zij met een professionele en frisse blik de dagelijkse werkomgeving.
Caring Fieldmarketing neemt het gehele traject uit handen: Van werving, selectie en executie, tot aansturing en rapportage. Volledige ontzorging!

 

We care. Take care.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen binnen fieldmarketing?
Caring zegt niet voor niets: “Shoppers and sales; Our business!”

Via ons unieke Fieldmarketing Reporting System kijkt u realtime mee met alle werkzaamheden op de winkelvloer. Wij vertellen u er graag meer over.

 

Van merchandiser tot account manager, van fieldcoach tot sales manager; Elk met dezelfde toewijding, professionaliteit en inzet!

We care.

Take care.

 

Informatie aanvragen: bel +31 (0)343 595 900 of mail naar info@caring.nl