fbpx

HUMAN RESOURCES

360 RECRUITMENT

Human Resources / mensen vormen binnen een organisatie geen kostenpost, maar zijn activa.

 

Een beter gebruik van de mogelijkheden van de medewerkers leidt tot betere prestaties van de organisatie. Bij Caring is sprake van een langetermijnvisie op personeelsbeleid. Personeelsinstrumenten moeten geïntegreerd worden toegepast. Werving en selectie, personeelsplanning, het opstellen van functieprofielen met bijbehorende competenties en opleidingsplannen staan in directe relatie tot elkaar. Strategisch beleid van de organisatie en personeelsbeleid beïnvloeden elkaar.

 

Caring staat voor het systematisch managen van personeel in een flexibele, open organisatie met oog voor veranderingen, op zodanig motiverende en op de organisatie afgestemde wijze, dat het personeel zo veel mogelijk toegerust wordt met bagage waarmee zij hun werk vorm en inhoud kunnen geven, zonder dat veelvuldige inmenging van een leidinggevende is vereist.

 

Caring Fieldmarketing neemt dit hele traject voor u uit handen, totale ontzorging!

Profiteer nu van onze jarenlange ervaring op het gebied van Human Resources.

Multi channel recruitment_Caring

PLAATSINGSPROCES

Naast het vinden van geschikte kandidaten is het plaatsingsproces van groot belang.

Caring ondersteunt en begeleid dit proces volledig tot contract en zelfs nog met extra training en coaching.

 

Vooraf maken wij met onze opdrachtgevers afspraken over hoe het plaatsingsproces dient te verlopen. Hierin zijn verschillende mogelijkheden mogelijk.

 

  • Online- en/of face to face gesprekken
  • 1 op 1 gesprekken
  • Carousel
  • Assessments
  • etc.

 

Het gehele proces is voor eventuele kandidaten ook vanaf de start helder en duidelijk. Hierdoor zorgen wij voor een optimaal proces waarin de juiste kandidaat binnen de gestelde tijd met veel plezier aan de slag kan gaan. Een win win voor alle partijen dus.

Plaatsingsproces_Caring

ONZE OPDRACHTGEVERS