MERCHANDISING

Het opbouwen van uw merk en het stimuleren en realiseren van (additionele) sales begint bij zichtbaarheid en verkrijgbaarheid van uw merk. Een goede schappresentatie en het juiste promotiemateriaal zijn immers van essentieel belang voor uw sales- of marketingcampagne. Caring Fieldmarketing biedt meerwaarde voor uw verkoopplan en draagt zorg voor een optimaal rendement van uw product(presentaties) door op efficiënte en effectieve wijze POS materiaal te plaatsen. Op die plek waar het maximaal rendeert.

 

Onder de dienst Merchandising verzorgen wij:

 

Verkopers, accountmanagers, bedrijfsleiders en winkelpersoneel weten precies wat ze moeten doen: zoveel mogelijk producten verkopen. Maar het is nog altijd de klant die beslist. Dit vereist dus maximale efficiency en effectiviteit van uw  verkoopoppervlak.

Wij denken graag met u mee over verkrijgbaarheid en presentatie van uw producten.

Onlosmakelijk met elkaar verbonden

Niet alleen een fraaie presentatie heeft een verkoopbevorderend effect. Ook een heldere vloerindeling speelt een belangrijke rol. Maar dat is nog lang niet alles. Caring Fieldmarketing biedt gerichte ondersteuning op de winkelvloer op het gebied van merchandising:

  • Optimale productpresentaties in de winkel;
  • Op-, (om)bouw en controle van complete schappresentaties;
  • Plaatsen en vervangen van schapmaterialen en producten;
  • Plaatsen en ombouwen van displays;
  • Recall acties;
  • Beheer én transport van POS materiaal.

 

Informatie aanvragen: bel +31 (0)343 595 910 of mail naar sales@caring.nl

Fieldmarketing Reporting System

Caring Fieldmarketing heeft een uniek rapportagesysteem. Dit tailormade product, heeft de naam “Fieldmarketing Report System” meegekregen. Dit systeem wordt door Caring Fieldmarketing standaard ingezet bij de uitvoering van haar projecten. Als klant bent u zodoende realtime op de hoogte van de uitgevoerde werkzaamheden.

Caring zegt niet voor niets: “Shoppers and sales; Our business!”

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen in merchandising?