SHELFMANAGEMENT

Om de juiste producten op de juiste plaats in de juiste productvarianten en hoeveelheden in het schap te hebben en te houden vereist een goed schapmanagement. Het schapassortiment aanpassen aan de shopperbehoefte leidt tot beter verkoopresultaat en minder winkelvoorraad.
Caring Fieldmarketing biedt schapvisie en –implementatie met eigen opgeleid en gekwalificeerd personeel!

 

Zij kunnen als geen ander een optimaal rendement halen uit de geselecteerde planken, meters en/of schappen. Denk daarbij niet alleen aan het aantal facings, maar ook de juiste hoeveelheid per facing en juiste schapkaarten, kleine details die grote gevolgen kunnen hebben op de realisatie van uw doelstellingen. Onze focus ligt dus op efficiëntie en effectiviteit van het schap en maximale omloopsnelheid van úw product.

 

Geen enkel schap is hetzelfde, daarom is het de inleving en kwaliteit van onze gespecialiseerde medewerkers die het onderscheid maken. Schapombouw en schapinrichting: Visie en daadkracht met speciaal opgeleid personeel. Daarnaast informeren wij het winkelpersoneel over nieuwe producten en acties, zodat uw merk weer top-of-mind is. U ontvangt realtime een uitgebreide rapportage, inclusief foto’s, van alle winkelbezoeken.

 

Informatie aanvragen: Bel (+31) 343 595900 of mail naar sales@caring.nl

Waarom Caring Shelfmanagement

  • Categorie verkoop verbetering
  • Voorraadkosten verlaging
  • Efficiency verhoging
Caring zegt niet voor niets: “Shoppers and sales; Our business!”

Maximaal rendement:

Een gedegen opgebouwd schappenplan is een grote bijdrage aan het succes van de totale propositie, maar minstens zo belangrijk is de implementatie ervan. Maximaal rendement halen uit planken, meters en/of schappen, uitgevoerd door specialisten, getraind in schapvisie om zodoende de optimale R.O.I. te behalen.

 

Door gebruik te maken van de Fieldmarketing Reporting Software (FRS) van Caring Fieldmarketing heeft u de beschikking over de juiste propositie: het totale shelfmanagement, volledig online en realtime beschikking over alle info die de specialisten uit het veld halen. Zo samengesteld als u het wilt; tailormade.

 

En al die beschikbare informatie wordt gefilterd met de juiste parameters tot business intelligente informatie waarmee niet alleen achteruit de resultaten inzichtelijk worden, maar ook vooruit de juiste stappen gezet kunnen worden! Caring Fieldmarketing beheerst de kennis die vandaag de dag nodig is om maximaal rendement uit het schap te halen. Wij bedenken concepten die dat morgen gaan doen. Voor fabrikant en retailer! Bijvoorbeeld door ShelfReader, een nieuwe digitale innovatie die meteen uw schapaandeel berekend en dit digitaal vastlegt.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen binnen Shelfmanagement?
This site is registered on wpml.org as a development site.