fbpx

SALESMANAGEMENT

Bij Caring kunt u terecht voor de beste sales professionals. Van adhoc sales tot een totale field sales oplossing.
Het voortdurend ter beschikking hebben staan van een volledig en goed functionerend salesteam is van groot belang voor de continuïteit van uw organisatie. In de praktijk zijn, of ontstaan er echter vaak onverwachte uitdagingen.

 

Voordelen via Caring:

  • Korte leadtime;
  • Flexibilisering van arbeidskosten;
  • Continuïteit in de buitendienst;
  • Mogelijkheden tot diverse trainingen op elk gewenst niveau;
  • Ervaring met en volledige focus op startende buitendienst functies;
  • Caring bewaakt de kwaliteit en kwantiteit van de werkzaamheden middels haar Fieldmarketing Reporting Systeem (F.R.S.);
  • Mogelijkheid tot overname;
Caring zegt niet voor niets: “Shoppers and sales; Our business!”

Een moeilijk te vervullen vacature, een sabbatical, zwangerschapsverlof, een langdurig ziekbed of een groeistuip die opgevangen moet worden; er zijn leuke en minder leuke redenen waarom een salesafdeling niet optimaal bemand is. Echter één ding is zeker, de relatie met uw klant mag er niet onder lijden. Belangrijke projecten, offertes of business development trajecten moeten doorgaan.

 

Caring biedt u de mogelijkheid dergelijke periodes van onderbezetting of piekbelasting flexibel op te vangen. U krijgt de beschikking over en keuze uit goed gekwalificeerde en ervaren sales professionals. Caring kan zeer snel voor u starten door het hebben van een eigen sales pool, voorziet in een efficiënt en professioneel selectieproces en is erop gericht snel en effectief salesprofessionals tijdelijk te integreren in uw salesorganisatie.

 

Nieuwe productlanceringen of de penetratie van nieuwe markten vragen zelden om de inspanning van een compleet leger van sales professionals. Sterker nog, een nieuwe uitdaging wordt vaak (te) lang uitgesteld omdat de investering in fulltime sales capaciteit niet opweegt tegen de kosten, commitments en de risico’s. Commercieel succes begint bij Caring echter met relatief lage investeringen door de inzet van flexibele sales professionals.

 

Het flexibel inhuren van gekwalificeerde sales professionals is dan effectief. Echter kent u hoogopgeleide sales professionals die in deeltijd werken of beschikbaar zijn? Auto, laptop, mobiele telefoon, opleiding, ziekte, etc. Wij nemen u alle zorgen uit handen. U krijgt de beschikking over een “nieuwe medewerker” zonder vast te zitten aan een arbeidsovereenkomst.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen in sales management?