SHOPPER ACTIVATION

Door lokale marketing activiteiten krijgen uw verkopen een impuls!

Door het geven van een winkeldemonstratie of door sampling van uw product zorgt u direct voor shopper activatie. Onze merkambassadeurs zorgen voor de juiste ‘stopping power’ door het uitvoeren van lokale marketingacties, waardoor het druk blijft rondom uw winkel en er aandacht voor uw producten of merk is.

 

Consumenten kunnen uw merk direct en lokaal beleven door onze uitvoer van diverse acties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan animatie, demonstratie of tastings. Uiteraard zijn er nog veel meer opties mogelijk om de shoppers te activeren. Heeft u interesse in een van onze acties, of wilt u een vrijblijvende afspraak inplannen? Stuur ons dan een bericht.

 

De invloed van shopper activatie
Een eerste indruk, daar krijgt u maar één keer de kans voor. Daarom is het belangrijk om de consument direct enthousiast te maken over uw product. Onze shopper activatie teams zorgen voor een positieve sfeer rondom uw product of dienst op de juiste plaats. Door het laten uitvoeren van lokale marketingacties op een geheel onverwachte plaats bijvoorbeeld. Dit zorgt namelijk voor goede resultaten, is direct meetbaar en indien gewenst kan het op lokaal niveau. Natuurlijk moet een consument liefst uw product direct kunnen afnemen. Zeker als het gaat om een winkeldemonstratie.

 

Snel een grote groep mensen bereiken?
Door shopper activatie in te zetten kunt u snel een grote groep mensen bereiken. Bijvoorbeeld in een winkelcentrum, in de trein of deur aan deur. Ruim 80% van alle mensen blijkt sampling te waarderen. Mits alle variabelen kloppen. En daar kunnen wij voor zorgen. In het geval van een winkeldemonstratie is het zelfs zo dat 4 jaar na de demonstratie 5% van de niet bereikte consumenten het product tóch koopt! Wij helpen u uw doelstellingen te bereiken. Wilt u weten hoe? Neem dan contact op!

Bel (+31) 343 595900 of mail naar sales@caring.nl

Caring zegt niet voor niets: “Shoppers and sales; Our business!”
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen bereiken met shopper activatie?