PROMOTIE

Interesse in 1 op 1 contact met uw doelgroep? U vindt onze promotieteams in winkelstraten, op events, tijdens een beurs of op elke andere gewenste locatie waar u uw doelgroep wenst te benaderen. Caring Fieldmarketing creëert al meer dan 11 jaar positieve merkbelevingen voor A-merken bij hun doelgroep(en). Ruiken, proeven, aanraken en actieve 1-op-1 communicatie van merkwaarden. Gecombineerd met een concept dat leidt tot het behalen van uw marketing en sales doelstellingen, vaak heel creatief maar dat is geen doel op zich. Zorgvuldig door u zelf geselecteerde en getrainde merkambassadeurs maken de merkbeleving compleet. Met meer dan 650 merkambassadeurs in onze poule heeft u keuze genoeg.

 

Caring Fieldmarketing bereikt op jaarbasis meer dan 5 miljoen consumenten op locatie. We weten precies waar we moeten zijn en daar kunt u van profiteren.

Caring zegt niet voor niets: “Shoppers and sales; Our business!”

HOSTESSES

Het inzetten van onze hostesses is in veel gevallen een goede investering. Een investering die u leads en dus geld oplevert. Maar onze hostesses doen meer. Zij zijn zeer breed inzetbaar. Of dat nu is bij ontvangst van uw gasten, registratie voor uw Event, het aannemen van jassen. Zij zijn van alle markten thuis. Daarnaast zorgen onze hostesses uiteraard ook voor een hapje en drankje.

 

En wanneer al uw medewerkers in gesprek zijn (ook op beurzen heb je piekuren!) zorgen onze hostesses voor een goed contact met de potentiële klant om deze op de stand te houden, totdat één van uw medewerkers weer ‘vrij’ is. Mocht dit een keer iets te lang duren dan vragen onze hostesses om de contactgegevens en peilt de interesses van de potentiële klant, zodat deze ‘lead’ na de beurs alsnog wordt teruggebeld door één van uw medewerkers. Vanzelfsprekend zorgen onze hostesses er altijd voor dat uw stand netjes en opgeruimd is.

 

Informatie aanvragen of bel met Martijn Bekooij +31 (0)343 595 910 / +31 (0)6 30 646 492

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen binnen promo / hostesses?
This site is registered on wpml.org as a development site.