SAMPLING

Sampling geldt als krachtig promotiewapen. Wie sampling inzet, kan steevast rekenen op een stevige plus in zowel sales- als merkbeleving. Als we sampling mogen vergelijken met andere media, dan geeft een (instore) samplingcampagne onherroepelijk een hoge salesuplift.

 

Door onze jarenlange ervaring in zowel Nederland als België weten wij precies waar uw doelgroep zich bevind en hoe we voor u een samplingcampagne kunnen opzetten met een groot bereik tegen een aantrekkelijke KPS (kosten per sample/contact). Dit uiteraard met de voor u en door u juist geselecteerde groep merkambassadeurs.

Caring zegt niet voor niets: “Shoppers and sales; Our business!”

GEKOELDE SAMPLING

Frisdrank: het woord zegt het al, moet fris zijn. Maar denk ook aan (0.0%) bier, zuivelproducten (dranken, toetjes) etc. Bij dit soort producten is het noodzakelijk dat de samples op de juiste temperatuur worden aangeboden aan uw doelgroep, de “perfect serve”. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan blijkt uit de praktijk. Ruim 6 jaar geleden hebben wij er voor gekozen om ons te specialiseren in gekoelde sampling. Wat dat inhoudt? Investeren en innoveren! Zo hebben wij koel/vriescontainers aangeschaft, ijsmachines (wij produceren 5000 kg ijs per dag) en hebben wij een speciale temperatuurmeet APP ontwikkeld waarmee onze merkambassadeurs op eenvoudige wijze met hun smartphone de temperatuur van de samples continu meten. U kijkt vanachter uw laptop of iPad mee met de gemeten temperaturen.

 

Meer weten over (gekoelde) sampling? Hoeveel mensen wij gemiddeld per dag bereiken? Neem dan contact met ons op!

 

Informatie aanvragen: bel +31 (0)343 595 900 of mail naar sales@caring.nl

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen bereiken met sampling?
This site is registered on wpml.org as a development site.