fbpx

Verse melk direct van de koe & boer Guus

Verse melk direct van boerderij De Dobbelhoeve in Udenhout. Daar woont boer Guus, samen met zijn koeien. Boer Guus heeft een diverse club met dames op zijn boerderij rondlopen. In totaal heeft hij ruim 100 koeien van 4 verschillende rassen. Om ze goed uit elkaar te halen hebben ze allen een eigen familienaam gekregen. Zo kennen we: Atje, Aukje, Kitty, Moevchen & Cootje. Een mooi inclusieve club dames, met ieder een eigen karakter

‘Mijn melk verdwijnt niet meer in de anonieme plas’

In een geavanceerde mini-zuivelfabriek wordt de melk direct verwerkt en verpakt op het erf. ‘Voorheen verkocht ik mijn melk altijd per volle tank. Als boer had ik geen verantwoordelijkheid over waar de melk naartoe ging, maar ook de interactie met de consument was uit het zicht. Eigenlijk verkocht ik hiermee ook mijn maatschappelijke verantwoordelijkheid. De feedback van consumenten kwam niet meer bij mij als boer terecht. En dat wilde ik niet langer. In het oude systeem was de melk van mijn koeien net zoveel waard als die van iedere andere biologisch werkende boer. Met ‘Mijn Melk’ is dit anders. Mijn Melk verdwijnt niet meer in de anonieme plas. Nu kan ik me onderscheiden, kan ik mijn verhaal kwijt én word ik ervoor beloond.

Mijn Melk Cash Back

Vul hieronder jouw gegevens in en we storten vervolgens binnen 1 week 50% van het volledige aankoopbedrag terug op jouw rekening. Klik hier voor de actievoorwaarden.

    CONTACTGEGEVENS

    Kassabon up-loaden