fbpx

ORGANISATIE

Al 30 jaar is de organisatie Caring Fieldmarketing actief in verkoopondersteuning en winkelvloer optimalisatie, oftewel fieldmarkting. Caring Fieldmarketing staat voor zorg, kwaliteit, service en flexibiliteit voor de opdrachtgevers en haar medewerkers. Caring speelt in op de wensen van de klanten en let daarbij op de uitstekende specialiteiten van haar medewerk(st)ers.

 

Kortom: in de filosofie van Caring Fieldmarketing staan de medewerkers en de opdrachtgever centraal.

 

Door continue zorg (we care…..take care) is en blijft service de hoogste prioriteit en is en blijven wij streven de beste te zijn in ons vakgebied. Het is voor Caring Fieldmarketing ook een must om de ontwikkelingen vooruit te zijn.

 

Zo heeft Caring haar unieke Fieldmarketing Reporting System.  Op die manier kunnen de medewerkers van Caring direct online hun data invoeren en opslaan.  Deze data is direct beschikbaar en maakt het mogelijk om tijdens de actie direct aanpassingen door te voeren. Optimaal rendement van bestede tijd!

FIELDMARKETING

Fieldmarketing is een vorm van dienstverlening waarbij het verbeteren van de presentatie, de verkrijgbaarheid en de verkoop van producten centraal staat. Zoals de term al doet vermoeden gaat het om marketing ‘in het veld’. Dit betekent op die plaatsen waar producten en doelgroep elkaar treffen. In het meest voor de hand liggende voorbeeld kan je uitgaan van winkels, maar ook tankstations, evenementen, congressen en druk bezochte plaatsen vallen hieronder.

 

Fieldmarketing bestaat omdat voor veel producten de aankoopbeslissing pas op de winkelvloer wordt genomen. Uit onderzoek blijkt dat zelfs 70% van de aankoopbeslissingen op de winkelvloer wordt genomen! Daar kan Caring door middel van haar diensten de consument overtuigen van de aanschaf van ‘het’ product. Uw product!

ONZE OPDRACHTGEVERS