DISCLAIMER

De internetgebruikers kunnen kosteloos gebruik maken van de diensten op de website van Caring Fieldmarketing (http://www.caring.nl).

Het feit dat u gebruik maakt van de website van Caring Fieldmarketing betekent dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden van Caring Fieldmarketing.

 

Intellectuele eigendomsrechten

De intellectuele eigendomsrechten van programmatuur, teksten, beelden en/of geluiden op de website van Caring Fieldmarketing berusten bij Caring Fieldmarketing. Duplicatie, distributie en publicatie van programmatuur, teksten, beelden en/of geluiden op de website van Caring Fieldmarketing is uitsluitend toegestaan met voorafgaande toestemming. Schriftelijke aanvragen stuurt u aan Caring Fieldmarketing, info@caring.nl.

 

Privacyverklaring

Uw persoonlijke gegevens worden alleen toegepast door Caring Fieldmarketing. Uw persoonlijke gegevens worden niet opgeslagen, vastgelegd, doorgegeven of gebruikt voor andere doeleinden dan deze.

 

Afwijzing van aansprakelijkheid

Ondanks voortdurende zorg en aandacht voor de website van Caring Fieldmarketing geeft Caring Fieldmarketing geen garanties op de volledigheid, juistheid of actualiteit van de inhoud van de website van Caring Fieldmarketing.

Caring Fieldmarketing kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor directe of indirecte schade door het gebruiken van de website van Caring Fieldmarketing, de onmogelijkheid de website van Caring Fieldmarketing te gebruiken, uit de levering van diensten door Caring Fieldmarketing of het gebrek aan levering van diensten door Caring Fieldmarketing.

 

Wijzigingen algemene voorwaarden

De inhoud van de website van Caring Fieldmarketing wordt regelmatig bijgewerkt. Caring Fieldmarketing behoudt zich het recht voor de inhoud van de website van Caring Fieldmarketing te allen tijde en met onmiddellijke ingang te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

This site is registered on wpml.org as a development site.