Caring Fieldmarketing

WERKEN BIJ CARING

Caring heeft als motto ‘We care… Take care’. Dit betekent geven om en zorgen voor. Wij willen het beste resultaat. Dit betekent dat wij moeten zorgen voor de juiste persoon voor de juiste opdracht. Daarin kunnen wij het verschil maken. Om dit toe te passen moeten we weten wat jou beweegt en zorgen dat je plezierig werkt bij ons.

 

Sollicitatie procedure

 

Hoe gaat het in zijn werk? Als je je via onze website inschrijft doorloop je een vaste sollicitatie procedure. Op het moment dat je inschrijving bij ons binnenkomt nemen we contact met je op en nodigen we je uit voor een van onze kennismakingsbijeenkomsten bij ons op kantoor in Wijk bij Duurstede. Tijdens deze bijeenkomst vertellen we je over ons bedrijf, de werkzaamheden en wat we van jou verwachten. Uiteraard willen ook graag van jou horen wat voor werkervaring jij hebt en hoe je met ons in contact bent gekomen.

 

Deze bijeenkomst is verplicht, we willen namelijk graag weten wie er voor ons gaan werken! Dit kan pas na een persoonlijke kennismaking. Zodra we elkaar hebben ontmoet en een prettig gesprek hebben gehad zorgen we ervoor dat alle gegevens compleet zijn. We hebben een getekend contract, loonheffingsformulier, kopie ID en foto van je nodig om je in te schrijven.

 

Je kan bij Caring Fieldmarketing ook als ZZP-er aan de slag. Dit betekent dat je een factuur stuurt naar ons en zelf verantwoordelijk bent voor de administratie en loonheffingen etc. Kijk voor de voorwaarden op www.kvk.nl. Zodra jouw dossier compleet is ontvang je je inlogcode en wachtwoord en word je benaderd voor leuke opdrachten bij Caring Fieldmarketing!

Benieuwd naar wat wij kunnen bereiken met fieldmarketing?
Caring zegt niet voor niets: “Shoppers and sales; Our business!”