Caring Fieldmarketing

VEELGESTELDE VRAGEN

Werk ik in de buurt van mijn woonplaats?

Bij Caring werk je bijna altijd in je eigen regio. Dit betekent in de praktijk dat je niet verder dan 50 KM van je woonplaats af bent. Natuurlijk zijn er ook uitzonderingen maar dan zullen we je altijd persoonlijk op de hoogte brengen.

 

Wat voor contract krijg ik bij Caring?

Indien je bij Caring Fieldmarketing een contract krijgt aangeboden is dit een oproepcontract. Dat betekent dat wij je bellen als we werk hebben en je ‘oproepen’ voor een opdracht. Je bent dan vrij om aan te geven of je wel of niet wil werken. Je hebt dus niet een minimaal aantal uur dat je bij ons kan werken. Dit is afhankelijk van de drukte.

 

Hoeveel uur kan ik werken?

Dat wisselt! In januari is het bij ons bijvoorbeeld een stuk rustiger dan in oktober en november. Waardoor je ook elke maand een verschillend aantal uur zal werken. Ook is het afhankelijk van het aantal dagen dat je wil werken en het soort werk dat je wil gaan doen.

 

Kan ik na de infomeeting meteen aan het werk?

Indien we allebei denken dat er een goede match is en je van toegevoegde waarde kan zijn voor ons bedrijf sturen we je alle documenten ten behoeve van je inschrijving toe. Zodra we alles weer getekend retour hebben word je door de heren van onze afdeling planning benaderd voor werk.

 

Zijn er kledingvoorschriften?

Je bent het visitekaartje voor Caring èn voor de opdrachtgever. Het is dus heel belangrijk dat je er netjes en verzorgd uitziet. Indien er geen specifieke kledingvoorschriften in de werkinstructie staan voldoet een business casual outfit. Dit betekent een nette spijkerbroek, nette leren schoenen (geen sportschoenen o.i.d.) en een overhemd. Voor meer informatie verwijs ik naar de algemene richtlijnen.

 

Moet je een eigen auto hebben? En wat voor auto moet ik hebben?

Ja, zonder auto kan je niet van A naar B binnen korte tijd. Daarnaast neem je bijna altijd materialen mee en is openbaar vervoer dus niet geschikt. De auto dient er representatief uit te zien en goed te functioneren.

 

Is het hebben van een opslag ruimte verplicht?

Nee, mocht je zelf geen ruimte hebben dan huren we een opslagbox bij jou in de buurt.

 

Waar kan ik mijn uren registreren?

Na inschrijving krijg je van ons een inlognummer en een wachtwoord.

Via www.caringpda.nl kan je je uren registreren.

 

Waar kan ik mijn loonstrookje bekijken?

Via https://caring.salaronline.nl kun je je loonstrookje bekijken.

Benieuwd naar wat wij kunnen bereiken met fieldmarketing?
Caring zegt niet voor niets: “Shoppers and sales; Our business!”